I rampljuset: Hannah Åkerblom

  

Tävlingssäsongen 2011 kan ha varit en av de bästa någonsin för Hannah Åkerblom. Hannah rider för närvarande fyra egna hästar till toppresultat och så har det sett ut under hela säsongen. Som om det inte vore nog, rider hon dessutom ett antal andra hästar på ett mycket framgångsrikt sätt.

År 2010 toppades förmodligen av Breeders och avelschampionatet i Flyinge tillsammans med Balou's Girl. Frågan är dock om inte Falsterbo Horse Show tillsammans med två (!!) kvalade femåringar 2011, slår det. Resan till Skåne med Balou's Girl och Miss Lorenza var lång men förmodligen lärorik för alla inblandade.

Det finns väldigt många resultat och tävlingar som varit bra, men en gissning är att Hannah själv rankar sin 2:a plats i 150 med Byzance väldigt högt. Hannah, som även rider ett antal andra hästar, har även tagit två segrar i år på lilla snabba Refräng, som ägs av Maria Ohlsson.

Framtidsplaner

För framtiden hoppas Hannah att Cornetto ska bli den som tar över mer och mer efter Byzance och mycket tyder på att han kan och vill ta sig an den uppgiften.

SHK är naturligtvis en väldigt stolt förening och hoppas att Hannahs framgångar inspirerar och uppmuntrar andra till bra och framgångsrik ridning kommande säsonger. Fortsätt jobba Hannah vi är stolta att ha dig i föreningen och önskar dig lycka till under kommande säsonger!

Vet du någon som skulle vilja vara med i ett klubbreportage som det här?

Det behöver inte vara en tävlingsryttare utan det kan vara vem som helst som gjort något som förtjänar uppmärksamhet.
Hör av dig!