Nyhetsarkiv

Angående den nya EU-lagen GDPR

maj 25, 2018 |

Hej medlemmar!

På fredag den 25 maj börjar den nya EU-lagen GDPR att gälla, som ni säkert känner till. Den nya lagen ersätter tidigare personuppgiftslagen (PuL) och syftar till att skydda individen på nätet samt reglerar hur företag får hantera dennes personuppgifter i marknadsföringssyfte.

Läs mer


Dressyrtävling för häst

maj 16, 2018 | Den 11/7 anordnar vi dressyrtävling för häst på Rengsjöhästens anläggning. Mer info kommer inom kort.


Viktig information till alla med ridhuskort gällande 2018!

jan 8, 2018 |

SHK och SORF har enats om ett nytt avtal rörande ridhuskorten. Det nya avtalet innebär att ridhuskortet endast gäller för det ridhus/utebana/förening där det är löst, detta gäller även deltagande på organiserad träning. Istället så har föreningarna enats om att; om man är medlem i en av föreningarna så får man lösa ridhuskort hos den andra föreningen utan krav på medlemskap och till medlemspris.


Tjäna in pengar till klubben via Sponsra!!!!

nov 2, 2015 |


Sponsra gör det enkelt för föreningar och lag att bli sponsrade genom ett redan befintligt inköp av förbrukningsprodukter. Du som medlem kan göra din inköp direkt och vi som klubb tjänar 15% av ordervärdet, innan frakt, på alla beställningar som sker via vår specifika länk, längst ned till höger på sidan.

Du kan även via ett "flygblad" informera andra du känner och lämna i postlådor osv så att vi får in mer pengar!!! Om ni är intresserade av "flygbladet", kontakta oss så skickar vi ett till dig!


Kod till ridhuset?

sep 17, 2015 |

Det sitter två kodlås på dörren i tältet.  Ett med kod för de som har års/halvårskort (där kommer koden inte ändras så ofta) och ett för tillfälliga dagkort (där kommer koden ändras hela tiden).

Mail med kod kommer till er med giltiga ridhuskort annars är det bara att ringa till Annette Björck, 070-369 12 57, eller Henrik, 070-524 64 93, för att få koden. Telefonnummer och info står även på dörren till ridhuset. Låset med silverfärgat ABUS är det för årskorten. Svartfärgat ABUS på dagkortslåset.
Klubben har skaffat Swish!

mar 17, 2015 | Så nu kan ni swisha över betalningar ist för att använda BG.
Vårt
swishnr är 123 590 33 56.
Fortfarande JÄTTEVIKTIGT att skriva VEM det är
ifrån och VAD pengen är för.