Nyhetsarkiv

Tjäna in pengar till klubben via Sponsra!!!!

nov 2, 2015 |


Sponsra gör det enkelt för föreningar och lag att bli sponsrade genom ett redan befintligt inköp av förbrukningsprodukter. Du som medlem kan göra din inköp direkt och vi som klubb tjänar 15% av ordervärdet, innan frakt, på alla beställningar som sker via vår specifika länk, längst ned till höger på sidan.

Du kan även via ett "flygblad" informera andra du känner och lämna i postlådor osv så att vi får in mer pengar!!! Om ni är intresserade av "flygbladet", kontakta oss så skickar vi ett till dig!


Ändringar gällande ridhuskort och autogiro!!!!

sep 17, 2015 |

Ändringar gällande autogiro:

Kostar 113 kr/månad och du betalar inget retroaktivt, dock så måste du ha autogirot i 12 månader innan du kan avsluta det. Efter 12 månader är det fritt fram att avsluta autogirot när du vill. Kostnaden inkluderar medlemsavgiften pågående år.

Ändringar av ridhuskorten:

1/2-årskorten har bytt datum format. Årskortet är endast autogiro annars så får man lösa två 1/2-års kort. 1/4-korten försvinner. Omläggningen av 1/2-årskorten för de som redan har årskort och 1/2-årskort kommer att lösas genom att man får betala halva priset på ett 1/2-årskort efter nyår.


Kod till ridhuset?

sep 17, 2015 |

Det sitter två kodlås på dörren i tältet.  Ett med kod för de som har års/halvårskort (där kommer koden inte ändras så ofta) och ett för tillfälliga dagkort (där kommer koden ändras hela tiden).

Mail med kod kommer till er med giltiga ridhuskort annars är det bara att ringa till Annette Björck, 070-369 12 57, eller Henrik, 070-524 64 93, för att få koden. Telefonnummer och info står även på dörren till ridhuset. Låset med silverfärgat ABUS är det för årskorten. Svartfärgat ABUS på dagkortslåset.
Klubben har skaffat Swish!

mar 17, 2015 | Så nu kan ni swisha över betalningar ist för att använda BG.
Vårt
swishnr är 123 590 33 56.
Fortfarande JÄTTEVIKTIGT att skriva VEM det är
ifrån och VAD pengen är för.


Betalning av ridhuskort via autogiro

jan 6, 2015 | Vill du betala ridhuskortet månadsvis? Med Autogiro löser du enkelt betalningen av ditt ridhuskort. Autogiro är en kostnadsfri service och innebär att månadsbeloppet dras automatiskt från ditt konto. Du ser till att pengar finns på kontot och sedan slipper du bekymra dig. Hur fungerar det?

Läs mer...