Nyhetsarkiv

Årsmöte 28/2 kl 19:00

feb 27, 2021 | Digitalt årsmöte kl 19 via Teams. 


Angående den nya EU-lagen GDPR

maj 25, 2018 |

Hej medlemmar!

På fredag den 25 maj börjar den nya EU-lagen GDPR att gälla, som ni säkert känner till. Den nya lagen ersätter tidigare personuppgiftslagen (PuL) och syftar till att skydda individen på nätet samt reglerar hur företag får hantera dennes personuppgifter i marknadsföringssyfte.

Läs mer


Viktig information till alla med ridhuskort gällande 2019!

jan 8, 2018 |

SHK och SORF har enats om ett nytt avtal rörande ridhuskorten. Det nya avtalet innebär att ridhuskortet endast gäller för det ridhus/utebana/förening där det är löst, detta gäller även deltagande på organiserad träning. Istället så har föreningarna enats om att; om man är medlem i en av föreningarna så får man lösa ridhuskort hos den andra föreningen utan krav på medlemskap och till medlemspris.


Tjäna in pengar till klubben via Sponsra!!!!

nov 2, 2015 |


Sponsra gör det enkelt för föreningar och lag att bli sponsrade genom ett redan befintligt inköp av förbrukningsprodukter. Du som medlem kan göra din inköp direkt och vi som klubb tjänar 15% av ordervärdet, innan frakt, på alla beställningar som sker via vår specifika länk, längst ned till höger på sidan.

Du kan även via ett "flygblad" informera andra du känner och lämna i postlådor osv så att vi får in mer pengar!!! Om ni är intresserade av "flygbladet", kontakta oss så skickar vi ett till dig!